Yritys

kuvia_5-2012_0222.jpgActivity Stones on terveyden- ja hyvinvoinnin verkkopohjaiseen analysointiin ja verkossa toteutettaviin asiantuntijapalveluihin käytettävien etäpalvelualustojen tarjontaan erikoistunut yritys.

Yrityksen toiminnassa tärkeitä asioita ovat laadukkaat asiantuntijat, heidän korkea ammattietiikkansa, tutkimus sekä asiakkaalle turvallinen ja helppokäyttöinen teknologia.

Yrityksessä on laaja kokemus erilaisten tuotekehityshankkeiden johtamisesta. Activity Stones on edelläkävijä toimialallaan.

Terveyden ja hyvinvoinnin palveluiden kustannustehokas tuottaminen vaatii usein pitkäaikaista tutkimusta, kallista tuotekehitystä sekä laadukkaiden terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijoiden lisäksi pätevää ohjelmointiosaamista. Olemme muodostaneet laajan osaajien ja kumppaneiden yhteistyöverkon vastataksemme näihin vaatimuksiin.

1) Palvelumme Hyvinvointikartastossa keskittyvät toistaiseksi neljään pääkohderyhmään: leikki-ikäisiin, lapsiin, nuoriin ja työikäisiin. 

2) Terveydenhuollon ja hyvinvoinnin asiantuntijoille tarjoamme potilasturvallisen terapian ja palvelun mahdollistavan etäpalvelualustan maksujärjestelmineen.